Op weg naar een magische uitvoering!

Met spanning en toewijding naderen we de slotfase van ons avontuur, ‘Stichting Cuneratheater’, en de betoverende voorstelling die binnenkort op de planken staat. Rhenen bruist van opwinding terwijl we ons klaarmaken voor dit onvergetelijke spektakel.

In een wervelwind van creativiteit leggen we de laatste hand aan kostuums en bouwen we aan het adembenemende decor. De energie is voelbaar terwijl we ons met hart en ziel inzetten voor een verbluffende show.

De kaartverkoop gaat voorspoedig, met al 800 verkochte kaarten. We willen elke avond een volle zaal en werken hard om dit te realiseren. De steun en toewijding van onze gemeenschap zijn onbetaalbaar en vormen de kern van ons succes.

Tijdens een emotioneel moment in ‘De Westpoort’ hulden we Dick Schumer, Jan Beeren en andere sleutelfiguren in het project in de schijnwerpers. Hun inzet en passie verdienen onze waardering en erkenning.

Met een intensief repetitieweekend in het vooruitzicht zijn we klaar om onze uitvoering tot in de puntjes te perfectioneren. We staan te popelen om onze kunst met de wereld te delen!

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat door, dus grijp je kans. Heb je een Cunerapas? Dan kun je online een gratis toegangskaart bemachtigen. Doe met ons mee en word een vrijwilliger. Samen maken we deze betoverende voorstelling mogelijk.

Wordt vrijwilliger!

Voor meer informatie over kaartverkoop en vrijwilligersmogelijkheden, bezoek cuneratheater.nl/aanmelden/helpende-hand. De magie van ons theater wacht op jou – doe mee!

Volg ons op Facebook

Ik wil naar Facebook!

Foto’s: Jan van den Brink.